Stolt cykelägare



"Den tar vi"

Vi hann med en loppisrunda på förmiddagen, det var ett villakvarter som hade garageloppis. Vi hittade bl.a. en cykel till Tristan för 75 kr.

Grillsäsong



Först kom Rufus och lekte..



.. och lite senare kom Otto på besök!



Rufus med familj kom och hälsade på, så vi körde igång grillen och bjöd på toast. Strax efter att de åkt kom Otto med familj, så då tände vi på grillen igen!

Visst har vi det "härligt" ute på gården med stenar och grus överallt. Inte så värst barnvänligt och kläderna slits verkligen.

Vi firar mamma- igen!



Hungriga



Våfflor med grädde och hjortronsylt, mums

Pappa tog med oss till Stocke Titt för att fira mamma på mors dag med god lunch (han var lite virrig förra söndagen och firade mamma på fel dag och mamma sade förstås inte emot, hehe)

Dagens outfit



Linne (Po.p) shorts (Lindex)

Destination: Storsjön





Premiärdopp i Storsjön (Sveriges 5:e största sjö!)



Svettiga päron..



Mamma och pappa satte oss i vagnen och gick ner till vattnet så att vi kunde kasta sten och svalka av oss lite.

Skönt i skuggan



Vuxna äga ej tillträde





Vilket väder! Verkligen superhett utomhus idag. Mamma satte upp ett IKEA tält till mig och storebror för att lura in oss i skuggan en liten stund.

Mammalyx



Medan jag sov, storebror var hemma hos Rufus och pappa köpte penslar så passade mamma på att sitta en stund i solen. Tillsammans med senaste numret av Damernas värld och en skål med jordgubbar..mmmm...

Dagens outfit



Bilbody (Me&I)

Dagens fynd



Regnjacka (Didrikson) och täckbyxor 20 kr/st



Basketkängor till storebror (Din Sko) 30 kr och sommarskor (Adidas) 20 kr till mig



Tröja (H&M) 10 kr och långklänning (Po.p) 20 kr

En heldag



Springer på Jamtli



Gungar HÖGT med Nedd





I gungan med Linn



 

Vi åkte in till stan på morgonen och hem sent på eftermiddagen. Först var det lek på Jamtli, sedan fick jag åka vagn till lekparken i Badhusparken. Vid lunch tog vi bussen upp till Björkbacka för lek med Nedd och Mollie. När det var dags för eftermiddagsluren passade mamma på att gå en loppisrunda. Sedan hämtade vi Tristan på dagis och gick tillbaka till Björkbacka för bus och lek med Vilma och Linn.

Förtrollad storebror



"-Vilken vill du ha då, Isa?" frågade Tristan



"Åhh, titta den då!"

Imorse lyckades mamma köpa sig lite tid genom att ge storebror ett reklamblad från Barnens hus. Han satt länge och fantiserade om alla roliga leksaker.

Gårdagen



Bild lånad av Nova

Igår var kära kusin här och lekte med mig. Mamma var lite glömsk med kameran, men Johanna har skrivit om besöket på Novas blogg!

Eländes elände



Skrik och grin



Marie kom förbi med fika på eftermiddagen. Det var gott.. men huu så eländiga vi kände oss, både jag och storebror. Tristan hade det nog jobbigast för han låg mest bara ner och vrålade: "-Jag orkar inte!!!". Sedan pekade han på benen och skrek att han hade ont. Mamma tappade upp ett varmt bad men det hjälpte inte alls så det blev bums i sängen istället.

Växtvärk, kanske? Eller något sjukdomselände som är på väg att bryta ut? Mamma har en del roliga planer för morgondagen men nu är det osäkert hur det blir med det.


Sommaren 07



I mammas mage (moster Monica har fotat)



Nyinflyttade på Solliden



Stammisar på Björkbacka- då som idag



Filosoferar



Lek med Nedd



Kastar sten med moster Emelie



Fotbollskille

Snart kommer värmen



  

Idag blev det bus och lek på öppna förskolan. Sedan gick vi på stan och bunkrade upp oss inför helgen. Mamma köpte bl.a. solhattar till storebror, sedan gick vi på apoteket och köpte några tuber solskyddsfaktor (och gick därifrån många hundralappar fattigare, OJ vad dyrt det är att skydda sig mot solen!)

Dagens outfit



T-shirt (Lindex) byxor (Po.p)

Moster hjälper till



Långsamt framåt



Moster skyndar på



Pappa är på möte, så snälla moster fick hjälpa till med nattningen ikväll.

Soffligisterna



Soffkuddar nerkastade och gummistövlar på fötterna



Pappas goda havrekakor



Mamma är väldigt trött på att storebror välter ner soffkuddarna och att vi hoppar runt i soffan, kväll efter kväll.. Så när pappa hade bakat kakor hotade mamma med att vi skulle bli utan om vi inte städade först.


Dagens outfit



Tröja (Po.p) mjukbrallor (Puma)

Husvisning och kläduppvisning



Spännande med en bebis på besök



Djupdykning bland utklädningskläderna

Igårkväll hade vi husvisning för en familj som är i full gång med ett husbygge. Det var Tristans dagiskompis Axel med familj som kom och kikade. Medan mamma och pappa visade runt i huset passade vi på att klä ut oss i några snygga outfits.

Fikadags



Mamma mutade med gigantiska bullar för att få oss sitta stilla



.. det gick sådär

Tristan har ledig dag igen, så vi åkte in till stan för att gå på öppna förskolan. Vi var lite tidiga så vi fördrev tiden med att gå på café innan de öppnade.

Dagens outfit



"Kan storebror så kan jag"

Body, tröjor och linne (Lindex), byxor och trosor (Po.p)

Tystnad



"Ryggsäcken är packad, nu drar vi"



Lovely!

När alla hade åkt var mamma trött i huvudet så vi gick upp i skogen och fikade mellis (och mamma njöt av att få lyssna på fågelkvitter istället för barnskrik och spring..) 

Huset fullt



Kompisar sedan bebistiden



Gissa om Kenny gillar bilar!



Vilopaus mitt i leken

Vi har haft kompisbesök idag, alltid lika roligt när det blir fullt ös här hemma! Då trivs vi bäst, både jag och storebror.

Glass på mors dag



Glassutdelning





Springa fort, fort

Pappa blev sugen på glass så han bestämde att vi skulle åka och köpa glass för att fira mamma (finns alltid något att fira). Istället för att åka hem till våran steniga tomt stannade vi till vid Petterson Berger och njöt av gröngräset.

Picknick och djurspaning



Solstollarna



  

Tristan och Vilma spanar in djuren



Vi har haft picknick och spanat in djur på Jamtli tillsammans med Vilma med familj. Det var riktigt härligt!

Äntligen kom kusinerna



Speedade killar





Vågar inte riktigt vara med i den vilda leken

 

Kramkalas!!!

Tristan tjatade hela morgonen om att kusinerna ska komma och hälsa på. När de äntligen kom blev det husvisning (för Magnus). Och som vanligt så var det full fart på buspojkarna.

God morgon mamma



Imorse sprang vi in och väckte mamma med en teckning som vi ritat med pappa. Hon blev såklart jätteglad (för teckningen, inte över att bli väckt)

Kollar in husbyggen



Altanbygge pågår



Innan vi skjutsade farmor till tågstationen tog vi en tur ut till Byskogen för att kolla in ett nytt villaområde där det byggs för fullt. När vi ända var i krokarna stannade vi till hos pappas moster Lena och Göran.

Matta på plats





När vi var på stan hittade pappa en plastmatta till köket, så nu känns köket komplett.

Kusinträff



"Shit, vad mörkt det blev nu då" (provar solglasögon på Lindex)



Kärt återseende



Gungar med Olle

När vi var på stan träffade vi Helen och Magnus och kusinerna. De har åkt ner med några vänner för att roa sig och bo på hotell en natt. Imorgon kommer de förbi och hälsar på oss innan de åker hem igen!

Årets första (men knappast sista!)



"Vad var det där som smakade så gott?"







Kladdar och spiller

Vi har suttit efter gågatan och ätit årets första mjukglass. Mamma spillde ner sig rejält, chokladsås fulla jackan, så hon fick gömma sig bakom vagnen sedan när vi gick vidare på stan.

Mätta och belåtna





Farmor lagade god mat (bakad potatis med laxröra) som vi åt av tills vi blev alldeles proppmätta. Så efter middagen var det skönt att komma ut på kvällspromenad.

Shoppingtur



På väg mot loppis

 



Min nya pläd!





Hylla för kokböcker

Vi åkte på Mio och köpte en hylla till köket och två hyllor till vardagsrummet (kommer till veckan). Sedan åkte vi på ett loppis i stan. Mamma hittade en pläd till mig, pappa köpte ett bord och en byrå som han ska hämta med släpvagnen senast måndag.

Husvisning del 6: köket



Tibro Kök



Köksön



Gustavsberg Berså



Glasskiva istället för kakel



Matplats (Mio)

På önskelistan:
Plastmatta
Hylla/tavellist för kokböcker

Tårtkalas



Pappa passade på att göra en smörgåstårta nu när vi har besök av kära farmor.

Misslyckad utflykt



"Blä, åksjuk"

Farmor har kommit på besök så vi bestämde oss för att göra en utflykt till en stor getgård med gårdsbutik några mil utanför stan. Men efter en halvtimmes bilfärd blev jag akut åksjuk och spydde ner mig. Två gånger. Så det var bara att stanna bilen, torka upp det värsta och vända hemåt igen.

Fikaproffsen



Fika nr 1



.. och fika nr 2

Mamma tyckte det var dags för storstädning här hemma, så hon körde ut oss med pappa. Först gick vi upp i skogen och fikade macka. Sedan gick vi hem igen och åt glass ute på gården.


Dagens outfit





Huvklänning (H&M) strumpor (Po.p)

Lek hos Rufus







  

Vi blev bjudna på grillat hemma hos Rufus med familj. Vi hade så roligt tillsammans alla tre och höll igång till sena kvällen.

Jag och mamma går på banken



Rastning på stan efter svettigt bankärende

Idag efter öppna förskolan följde jag med mamma på banken. Det var superlång kö så jag passade på att utforska under tiden. Slet i brandsläckarna, klättrade på sofforna, drog i dörrhandtagen, rusade uppför trapporna, smet in i hissen.. Och när mamma försökte sätta mig i vagnen blev jag raklång och spjärnade emot allt jag bara kunde (så det var bara att glömma)

Minikopior





Mamma håller på att gå igenom och rensa upp bland alla hundratals foton (nya fotoalbum och ramar är inköpta, så nu ska det nog bli ordning snart) På de här bilderna är vi verkligen lika, jag och mamma. Och moster Helen och Edvin är som kopior av varandra.

Karolina



Gammelfarmor Gerda Karolina och moster Helen 1980



Elvabarnsmamma

Karolina är ett släktnamn, mammas farmor hade också det som andranamn. Hon fick elva (!) barn och såklart en väldigt massa barnbarn. Mammas barndomskompis som bor i Gävle heter också Karolina (grattis på namnsdagen!!), så när jag föddes var det självklart att jag skulle få Karolina som andranamn.

Poppar musik



"-Är det här danskläder?" frågade storebror



Tristan fick en stereo idag. När pappa hade satt upp den i bokhyllan plockade han fram dansskorna (ett par rosa ballerina), tog på sig västen och hatten. Sedan satte han igång att dansa loss inne på sitt rum!

Skogsmullisar



Redo att hugga i på mackan



Vi har blivit riktiga skogsmullisar sedan vi flyttade ut hit. Nästan varje dag äter vi mellis i skogen istället för hemma vid köksbordet.

Skojigt sammanträffande



Mumsar (supersalt) trolldeg





Spanar efter pappa

Idag på öppna förskolan träffade vi en pappa som var där med en pojke som var exakt lika gammal som mig. Född på samma dag, den 25 november -07!

Morgonbestyr



"Hmm, hur gör han?"

Storebror väljer kläder och klär på sig själv varje morgon (med varierande resultat). Självklart vill inte jag vara sämre, så imorse gjorde jag också ett försök.

Don´t try this at home



"Ser du mig, mamma? Hi, hi"



"Aj, aj, aj"



Idag har jag retat gallfeber på mamma genom att klättra upp på tv:n etthundraelva gånger. Varje gång hon springer fram glider jag över kanten, hyttar med fingret och säger: "-Aj, aj, aj!"

Dagens outfit



Tröja (Fix) byxor (Me Too)

Kvällsprommis



"-Jag vill in i det huset," sade storebror

Efter all aktivitet på Jamtli var det skönt att komma ut på en barnvagnspromenad (och mamma och pappa fick spana in och avundas alla grannars gräsmattor, färdigmålade hus och verandor)

Vårmarknad på Jamtli



Tristan med kompisen Vilma



Kollar in kaniner på lilla husdjursgården

 



Åker häst och vagn genom Jamtli



Sitter fastfrusen i pappas knä



Som förr i tiden

Vi åkte in på vårmarknad på Jamtli och hade picknick i gröngräset med Vilma och Linn. Det fanns över 90 utställare (som mamma och pappa missade helt eftersom de hade fullt upp att jaga efter mig), barnaktiviteter, körer och musik! Vi passade på att åka häst och vagn hela familjen, pappa var orolig att jag skulle kasta mig ur men jag satt blixtstilla hela färden. Mamma och Tristan satt bak och bara njöt de dem.

Spännande utflykt med stortjejerna



Kasta sten- sommarens bästa gratisnöje?



Hand i hand med Cassandra



 



Moster hjärta Tristan

Mamma var trött efter gårdagens storstädning på dagis och pappa var också helt färdig efter flera dagars feber. Så när jag sov middag passade mamma på att skicka iväg storebror med moster och hennes kompis, Cassandra, på en tur ner till sjön. Riktigt spännande, tyckte storebror (och skönt med ett tyst hus, tyckte mamma och pappa..)

Såå trött..



Längtar efter John Blund

Och efter en heldag med massor av lek, bus och utflykter kan det vara svårt att hålla humöret uppe.

Fullt ös på Jamtli



På språng med mackan i handen



Supersprallig storebror



 

På eftermiddagen åkte vi in till Jamtli öppna förskola. Nova och Johanna kom också dit och vi sprang runt och lekte nonstop i nästan två timmar. Hur kul som helst! (ända tills pappa kom med bilen och hämtade oss..)

Kompisträff



Mumsar frukt



Spännande bokläsning

Nedd och Mollie kom och lekte och lunchade hos oss. Vi gick upp i skogen och mamma och Kicki mutade med frukt för att få oss att sitta stilla på en filt. Men så fort äpplena och bananerna var uppätna rusade Tristan och Nedd hem igen så det var bara för oss andra att hänga på.

Amy Diamond rockar



Diggar i bussen (oo, det svänger ju!)



Mamma lyckades fånga en humla på bild (av misstag) när hon fotade efter gångvägen

Att åka buss går hur bra som helst nu. Så fort jag ser en gul buss pekar jag och ropar "buut". På dagens bussresa spelade de Amy Diamond på radion, åh vad jag studsade runt i vagnen och diggade då!!!

Mamma råshoppar



Vi tog bussen in till Frösön, mamma hade sett annons om att Röda Korset hade försäljning just idag. Efter en ordentlig långpromenad, gata upp och gata ner, hittade vi dit- och oj vad mamma är glad över det. Massor av fynd blev det! Jacka, byxor, tröjor, linnen till mamma och flera böcker, dockmöbler, leksaker och pussel till mig och storebror.

Dagens outfit



T-shirt (Nova Star) och byxor (H&M)

Middagsgäster



En matta som ser ut som gräs (=gräsmatta)



Spelar lotto med en "superentusiastisk" mamma

Eftermiddagen blev riktigt långtråkig, pappa var borta på möte och regnet öste ner.. Men som tur var kom Johanna och Nova över på middag. Då blev det lite liv i luckan igen!


Skogsmullisar



Leverpastejmackor, mums



Efterrätt: vindruvor



"Gapa stort"



Kollar in myrstacken

 

Idag blev det förmiddagsmellis ute i skogen. Det är verkligen tur att vi har skogen alldeles bakom knuten, speciellt med tanke på att det inte finns någon lekpark med gångavstånd till.

Grattis, grattis moster



Moster och mamma hösten -08

Hipp hurra för moster Helen som blir ett år äldre idag!

Dagens outfit



Tunika (Kaxs) keps (storebrors)

Kan själv, minsann



Pappa smyfotar



"Kolla, mamma!"



Pappa och mamma säger att jag behöver mer träning

Efter kvällsbadet smög jag in på mitt rum och klädde på mig en tröja och ett par byxor. Helt själv!

Kaotisk bakning



Tristan med hela huvudet inflottat i margarin



Här har det varit party



"Jaha, behöver ni någon hjälp att slicka skålen eller?"





"Men NU är väl kakan färdig?"

Pappa jobbade sent idag och imorgon ska han ta med något bakat till stormötet på dagis. Så mamma fick snällt ställa sig och baka mockarutor. Med mig och storebror som hjälpredor. Det var jätteskoj, jag passade på att klättra upp på bordet och Tristan tog en pensel och målade väggar och fönster med flytande margarin medan mamma hade fullt upp med att vispa smeten.

Öppna förskolan



Skoj att dega



Avnjuter en festis under bussresan hem

Idag har jag varit på öppna förskolan. Mamma hann inte ens få av mig skorna innan jag rusade in. Och oj, som jag har lekt! Kört traktor, kastat boll, klätt ut mig.. Också har jag varit lite busig, slagit och knuffat på andra barn (mamma tycker att jag och storebror är som natt och dag ibland vad gäller personlighet)

Stocke Titt



Redo för midsommar



Överskottsenergi

Efter middagen gav vi oss ut på en tur runtom på Frösön. Den här gången stannade vi till på Stocke Titt så att jag och storebror skulle få "springa av oss" (som pappa sade).

Titta, ekorre!





När jag var ute med mamma och krattade undan sten på gården upptäckte jag två ekorrar. Då var lyckan total! (att titta på och härma djur är det roligaste som finns just nu)

Dagens outfit



Tröja (Lindex) kjol (The childrens place)

Fixar och donar



Farfar "hustomte"



"Japp, bara att hugga i"

Nu när farfar varit här har det blivit lite fart här ute. Nästa STORA projekt är att måla huset.

Nu kan vi gungeligunga



Min kompis, Mollie



Nya gungställningen

Nedd och Mollie har lekt hos oss idag. Och titta vad vi fått av dom- en gungställning! Farfar var snäll och satte ihop den så nu kan vi gunga här hemma på gården.

Ny kamera i höst?



Moster fotar med mobilen

Moster kom också på besök idag. Mamma åkte och hämtade henne och på vägen hem stannade de till vid Frösö kyrka för att njuta av utsikten. Och fota, men det blev riktigt dåliga bilder (mamma funderar på att önska sig en systemkamera i 30-årspresent, kanske..)

Kepskillen



"Hej jag heter Tristan och jag tycker att min keps är det absolut snyggaste och coolaste som går att ha. Så är det. Och fick jag sova med kepsen på mig så skulle jag det."

Kastar sten



På väg ner till Storsjön



Underbar fjällutsikt

 



Mamma på gränsen till nervsammanbrott

Vi gick efter gångbanan ner till Storsjön för att kasta sten. Det var jätteroligt, mamma fick hålla fast mig i luvan för att jag inte skulle drutta i! Och aldrig ville jag gå hem, jag rymde konstant så det slutade med att mamma fick bära mig hela vägen medan jag sprattlade för livet.

Lunch i solen



Farfar´n kom på besök så vi åkte ut på en runda och stannade till för lunch. Ute i solen.

Tacos time!



"Gulp! Vad är detta?"



Ikväll serverade mamma och pappa tacos till middag. Det var första gången och det var väldigt konstig mat tycker jag. Men Tristan gav tummen upp!

Hälsar på kompisarna





"Woho, här kommer jag!"



Roligt få skjutsa bästa kompisen

Vi har varit och lekt hemma hos Nedd och Mollie. Vi lekte mest utomhus (härligt med altan, gräsmatta, sandlåda!!) eftersom Mollie var lite hängig.

Husvisning del 5: hallen





Renkrokar (gäster) är en julklapp från faster



Kamin (Jyde spisen), golvklinker (Decora)




Proppfulla skjutdörrsgarderober



Pappas "specialbeställda" hylla (ovanför dörren till groventrén)



Anslagstavla (IKEA)

Att göra:
Vänta på en garderob som ska levereras från Trivselhus


Redo för stan





Mamma behövde nya skor så vi tog en tripp in till stan på eftermiddagen. Tristan hade sin "gå på stan jacka". Också sitt paraply, som han är så stolt över.

Gravid mamma



Storebror visade hur mamma såg ut när jag låg i magen. Ganska likt, tycker mamma :)

Fika hos grannar!



Hemma hos Theo med familj



Blivande klasskompisar (Theo är född sep -05)

Idag har vi varit och fikat hemma hos en grannfamilj. Alla lediga mammor och pappor som bor här i området var bjudna (jag träffade en flicka som heter Kajsa som bara är fyra dagar äldre än mig!)

Dagens outfit



Jeanstunika (Po.p) strumpbyxor (Lindex)

Sommarhagen







"Uhh, jag vill också pinka som storebror gjorde"

På kvällen åkte vi iväg igen- dagens tredje utflykt! Vi åkte till sommarhagen och njöt av fjällutsikten. Och gräsmattan (vi kommer nog få vänta till nästa sommar innan vi får någon gräsmatta på våran tomt).


Mera, mera buss!



Eftersom bussresan in till Jamtli fungerade så bra (varken tårar eller skrik), så blev det en ny tur på eftermiddagen. Vi åkte och hämtade storebror på dagis och sedan gick vi till.. gissa vart? :)

Djur är kul






  

Idag tog vi bussen in till Jamtli. Bussresan gick jättebra (pust!) den här gången. När vi kom till Jamtli gick vi och tittade på alla djuren, riktigt spännande. Sedan kom det en massa dagisbarn och de var minst lika roliga att spana på!

Husvisning del 4: allrummet



Barnmöbler och matta (IKEA)



Jag och storebror har ett eget allrum/lekrum. Vi hänger där oftast när vi ska leka med lego eller bygga tågbana, då är det verkligen bra med lite större golvutrymme.

Att göra:
Tapetsera eller måla

På önskelistan:
En liten tv på väggen
Myshörna med massor av kuddar och förvaring för böcker
Bäddsoffa (2-sits) och fåtölj?

Stylingtips



Steg 1. Gnussa in cremén i håret, se till att det fastnar ordentligt i hårbotten..



Steg 2. Ös på med mera bara, det kan aldrig bli för mycket!!

Medan mamma lagade lunch passade jag på att göra mig fin i håret. Med mammas fotkräm.

Härligt med skogen



Går efter stigen



"-Båmma" (=blomma)



Glad mamma (som älskar att vara ute i skogen)



Fruktpaus

Egentligen skulle vi åka in till stan idag, men eftersom bilen ska in på verkstaden så stannade vi hemma. Istället packade mamma väskan också gick vi på utflykt i skogen (tidigare snubblade jag mest bara omkring på alla rötter och det slutade med att mamma fick bära runt på mig, men nu har vi upptäckt en stig alldeles utanför huset som jag kan knata fram på)

Dagens outfit



Tröja och byxor (Po.p)

Plocka, plocka



"Banan, mm himmelskt gott"



"Fortsätt plocka du, mamma"

Vi har varit ute på gården mest hela dagen. Medan jag röjde runt med spaden passade mamma på att plocka spik. Och cigarettfimpar (nej, mamma har inte börjar röka, det är efter byggnadsarbetarna)

Dagens outfit



Tunika (Po.p) och kalasbyxor (Novali)

Hjälpsamma





"Måste testa att trampa på maten också"

Vi hjälpte till att packa upp maten när vi kom hem från mataffären. Det var jätteroligt (tyckte vi iallafall).

Kompisbesök



Efterrätt, mums mums



Pappa skräms med vargmasken (hohaha)



Utelek

Vi har haft besök av våra "exgrannar" Vilma och Linn! Storebror blev överlycklig och var så stolt när han fick visa upp nya huset.

Slut som artist



Klockan fyra på eftermiddagen var det som att luften gick ur storebror. Han lade sig på trappan och somnade som en stock...

Grisigt värre



"Hö, hö, hö"



Värsta bonnlurken

Moster och kusinerna åkte och hälsade på moster Emelie. Medan de var borta lekte Tristan ute på gården, vägrade att gå in och vänta på att de skulle komma tillbaka. I närmare två timmar röjde han runt, rullade sig ner för slänterna och kravlade runt i gruset. Och kolla bara vad tjusig han blev efter all utelek! (och mamma längtar desperat efter gräsmatta..) 

Skogstur





 



"-Här är min vandringsstav," sade Edvin



 

Tristan i nya kepsen han lyckades tjata till sig på Lindex igår

Mamma och moster tröttnade på kaoset hemma och packade ner lite pizzarester och vindruvor, så gick vi till skogs och åt utemeliis.


Vänder upp och ner på huset



En orkan som dragit fram?



Coola killarna spelar på min speldosa (blivande rapartister?)

Åh vad roligt med kusinerna på besök! Vi har lekt från tidig morgon till sena eftermiddagen (mamma fick muta med glass när det var dags för städning)

Full fart





Glass nr 2





Olle vågar inte klättra ner

När kusinerna (äntligen!) kom blev det full rulle på en gång. Men att leka ute på tomten (=grusplanen) är ju inte så roligt, så vi åkte in till Björkbacka lekpark!

I väntan på kusinerna



Spanar ut mot vägen


Storebror var uppspelt hela förmiddagen eftersom kusinerna Edvin och Olle var på väg hem till oss. För att kyla ner sig lite (och få tyst på tjatet i några minuter) fick han mumsa på en isglass.

RSS 2.0